İTFAİYECİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ SAHA TATBİKATINDA.

Erzincan Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında 26 hizmet grubu ve 20 kamu kurumunun katılımıyla 26 Aralık 1939 Erzincan depreminin 79. yıldönümü münasebetiyle 26 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00′ te Geçit Beldesi eğitim ve tatbikat alanında saha tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Saha tatbikatına Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğretim Görevlileri Erdem ÖZKAN ile Abdurrahman ORUÇ liderliğinde öğrencilerimiz de katılım sağlamıştır. Tatbikatta afet ve acil durumlarda hızlı ve etkili bir işbirliğinin yürütülmesi için bir deprem senaryosu gerçekleştirilmiş olup okulumuz öğrencileri bu bölümde görevlendirilmiştir. Öğrencilerimiz daha sonra gerçekleştirilen  arama/kurtarma ve yangın tatbikatlarını izleyerek günü tamamlamıştır.